Rotarally 2014....?

In 2013 is de 8e en voorlopig laatste Rotarally gereden. Voor dit jaar 2014 wordt er geen Rotarally georganiseerd. Als u op de hoogte wilt blijven voorals er weer een Rotarally wordt verreden, dan kunt  u zich hier aanmelden.  We willen graag alle deelnemers van de afgelopen jaren hartelijk bedanken!

Rotarally 2013 groot succes

Op 22 juni 2013 is de 8e Rotarally gereden. Met 52 deelnemers, een mooi zonnetje bij de start en een groots ontvangst op het Rond, kijken we tevreden terug. Met dank aan alle deelnemers, sponsors en vele vrijwilligers is een mooi bedrag opgehaald voor stichting Opkikker.

Foto's en uitslag

Van het evenement zijn weer mooie foto's gemaakt door o.a. Dick Groen. Een overzicht van foto's van afgelopen jaren kunt u terugvinden menu-optie Historie. De uitslag kunt u hier lezen. De auto's van de winnaars in de sport en tourklasse vindt u hieronder in volle actie..Onderstaande foto's zijn gemaakt door Dick Groen (www.autopics.nl).


SMS Actie Het Rond

In de aanloop naar de 8e Midzomer Rotarally is een SMS actie georganiseerd waarvan de opbrengst ten goede komt aan het goede doel van deze rally, Stichting Opkikker.

Rotarally 2013 door Joep Wanders

Dit jaar is de rally uitgezet door niemand minder dan Joep Wanders, een man met meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren, uitzetten, rijden èn navigeren van rally’s en ritten. De Tulpenrally, Nederlands oudste, grootste en bekendste evenement voor klassieke auto’s werd de afgelopen 2 jaar door hem uitgezet.

De route leidde de deelnemers over de Utrechtse Heuvelrug, bekend om haar mooie huizen en kastelen, en door de Lopikerwaard. De lunch was op een heus fort . Start en finish als vanouds in het centrum van Houten.

De ervaring van Joep Wanders en het mooie gebied stonden garant voor een onvergetelijke dag!

Het goede doel

De opbrengsten van de Midzomer Rotarally zullen dit jaar worden geschonken aan de Stichting Opkikker. Stichting Opkikker zet alles in om gezinnen met een langdurig ziek kind de dag van hun leven te bezorgen. Uniek aan de activiteiten van Stichting Opkikker is aandacht voor het hele gezin in plaats van het individu. Het hele gezin mag opkikkeren en dat een hele dag!

Stichting Opkikker is opgericht in 1995 als particulier initiatief en werkte destijds volledig met vrijwilligers. Na een jaar van voorbereiding is de Opkikker in 1996 daadwerkelijk gestart met het organiseren van 20 Opkikkerdagen voor gezinnen waarvan het kind onder behandeling was in het AMC te Amsterdam. De afgelopen zestien jaar heeft de stichting een enorme groei doorgemaakt en inmiddels wordt jaarlijks zo’n 1700 gezinnen een opkikkerdag aangeboden. Stichting Opkikker is geheel afhankelijk van particulier initiatief. De opkikkerdagen worden gefinancierd door sponsors, donateurs, acties die voor of door de stichting georganiseerd worden en schenkingen in natura.

De projecten van Rotary Club Houten Castellum zijn gericht op de jeugd, met speciale aandacht voor kinderen die wel eens wat extra aandacht of een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het goede doel van dit jaar steunen wij dan ook graag en wij hopen met de rally een mooi bedrag voor Stichting Opkikker bijeen te brengen.

Stichting Opkikker is erkend als stichting ten algemene nutte en heeft het CBF-keurmerk.
Ga voor meer informatie naar de website van de Stichting Opkikker (www.opkikker.nl)


Links